Search found 4 matches

by robots inc.
Thu Aug 07, 2014 2:59 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Hot-end fan is not working
Replies: 3
Views: 762

Re: Hot-end fan is not working

hi legion 2.3 Thank you so much for your input. One quick question before I go ahead and mess with some wires :) Do you loose software control of the fans ( I think yes ), and if so does it effect anything? Also, should I connect the wires to the power supply input terminals on the board, or somewhe...
by robots inc.
Sat Jul 26, 2014 5:41 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Hot-end fan is not working
Replies: 3
Views: 762

Hot-end fan is not working

this is a little long, so bear with me I am relatively new to 3d printing, the felix 3.0 being my first. One day I decided to experiment with overnight prints. when I woke up in the morning, I found my print only half done, with a small amount of wispy threads clung to the top of it. at first, I onl...
by robots inc.
Sat Apr 19, 2014 3:24 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: extruder motor has quit!!
Replies: 2
Views: 529

Re: extruder motor has quit!!

update : after a long night of tinkering, I discovered that I could control both the extruder motor, and the hot-end/heated bed from the control panel, and both work perfectly. so it's obviously a software or firm ware problem, but from there i'm still clueless. I am using Repetier-Host mac, and Kis...
by robots inc.
Sat Apr 19, 2014 2:14 am
Forum: Troubleshooting
Topic: extruder motor has quit!!
Replies: 2
Views: 529

extruder motor has quit!!

I just assembled my new felix 3.0, and i printed at least 4 or 5 PLA objects, for a total of 18 hours of printing. every thing was running smoothly, until I went to print a planetary gear bearing. I could not preheat the bed or the extruder from the repetier host control panel, and it refused to ext...

Go to advanced search