Troubleshooting

New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Wavy Vertical Walls in Build
    by sam »
    3 Replies
    921 Views
    Last post by seaton
  • Not going to plan
    by Trayarch »
    3 Replies
    610 Views
    Last post by satoer
  • How do you remove the extruder?
    by sam »
    7 Replies
    1071 Views
    Last post by sam
  • Hard to remove large parts
    by Pacificimc »
    6 Replies
    709 Views
    Last post by Pacificimc
  • clogged extruder
    by fl_enoc »
    5 Replies
    882 Views
    Last post by Bachgassenbande
  • ABS printing and non-stick to heat bed. Optos
    by rmerrick »
    6 Replies
    2341 Views
    Last post by Capella_Ben
  • First print trouble
    by instasquid »
    8 Replies
    847 Views
    Last post by Bachgassenbande
  • Axels goes wrong direction
    by chevyman »
    2 Replies
    458 Views
    Last post by Capella_Ben
  • USB device not recognized
    by instasquid »
    5 Replies
    1218 Views
    Last post by instasquid
  • Clogged extruder ?
    by Hugues »
    23 Replies
    3630 Views
    Last post by dsarmiento
  • hotend doesn't heat
    by chevyman »
    0 Replies
    354 Views
    Last post by chevyman
  • PLA Blockage - Need Pro Tips
    by btron »
    3 Replies
    510 Views
    Last post by btron
  • Felix Printer wont' print on hotbed. :(
    by pnguyen »
    10 Replies
    1530 Views
    Last post by pnguyen
  • Quality problem. Expert help needed
    by bhavesh3e »
    4 Replies
    973 Views
    Last post by kiranaftab909
  • X axis opto sensor not aligned.
    by SmakDaddy »
    0 Replies
    403 Views
    Last post by SmakDaddy
  • Testing extruder assembly fans.
    by SmakDaddy »
    2 Replies
    473 Views
    Last post by SmakDaddy
  • opto sensor. and z calibration....
    by pnguyen »
    0 Replies
    443 Views
    Last post by pnguyen
  • Printer Freezes, Software Keeps Running
    by Foxi-5 »
    10 Replies
    1740 Views
    Last post by dognotdog
  • Z-axis jumps up and down
    by Mayhem »
    2 Replies
    651 Views
    Last post by Bachgassenbande
  • Z axis retur Home not working (it goes few steps down side)?
    by bhavesh3e »
    5 Replies
    2474 Views
    Last post by bhavesh3e
  • New build - opto sensors
    by nosomis »
    3 Replies
    547 Views
    Last post by Hugues
  • XYZ not going into home position
    by pinobecker »
    4 Replies
    1959 Views
    Last post by kimmoli
  • Tweaking drylin sliding bearings
    by gfeliksdal »
    1 Replies
    2449 Views
    Last post by bhavesh3e
  • Termistor has died.
    by maoz »
    5 Replies
    996 Views
    Last post by Fabbers
  • EMC problem causes printer lockup
    by Kentxu »
    3 Replies
    749 Views
    Last post by Hugues
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum