Troubleshooting

New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Sealant to use ?
    by alanh »
    2 Replies
    483 Views
    Last post by alanh
  • transit of the filament stop halfway
    by jaco »
    6 Replies
    1171 Views
    Last post by jaco
  • I think my hot end is broken...
    by twicx »
    0 Replies
    445 Views
    Last post by twicx
  • After some time, it is better to remove support?
    by And326 »
    0 Replies
    473 Views
    Last post by And326
  • Driving mechanism "eats" material
    by maoz »
    23 Replies
    2405 Views
    Last post by maoz
  • Reversed Y Data
    by igull »
    6 Replies
    1759 Views
    Last post by seaton
  • Wednesday night tip. check your belts
    by Hugues »
    2 Replies
    621 Views
    Last post by Hugues
  • Z-Jump
    by Fabbers »
    2 Replies
    614 Views
    Last post by hoolito
  • The problem with the printing support
    by And326 »
    2 Replies
    605 Views
    Last post by And326
  • Problems with the extruder
    by keinarsson »
    3 Replies
    852 Views
    Last post by Starwatcher22
  • Faling continieus PLA stream
    by Ramaisdrama »
    4 Replies
    1028 Views
    Last post by Ramaisdrama
  • stop printing halfway Print
    by And326 »
    1 Replies
    936 Views
    Last post by kimmoli
  • Extruded filament going upwards
    by hoolito »
    1 Replies
    760 Views
    Last post by oregano
  • I think my hot end thermister is broke...
    by twicx »
    2 Replies
    709 Views
    Last post by Hugues
  • First test prints on Felix 2.0
    by Hugues »
    20 Replies
    3460 Views
    Last post by hoolito
  • Bad Heatbed problem
    by titchy »
    3 Replies
    1039 Views
    Last post by titchy
  • Which tools, material do I need ?
    by Hugues »
    2 Replies
    677 Views
    Last post by dognotdog
  • Broken part - Xasis holder
    by Maciek »
    1 Replies
    595 Views
    Last post by gfeliksdalUser avatar
  • FILAMENT DOESN'T GO OUT OF THE HEAD - why?
    by Maciek »
    8 Replies
    1161 Views
    Last post by Maciek
  • strange error
    by matteej »
    4 Replies
    725 Views
    Last post by matteej
  • First filament test doesn't work
    by Maanite »
    11 Replies
    2496 Views
    Last post by satoer
  • running 2 felixprinters on 1 pc
    by Dmarquee »
    1 Replies
    506 Views
    Last post by Lioric
  • close to the first test
    by gobi »
    3 Replies
    703 Views
    Last post by satoer
  • Electronic problems
    by jean507 »
    1 Replies
    607 Views
    Last post by hvdd
  • Problems With PLA
    by picka »
    9 Replies
    1454 Views
    Last post by Lioric
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum