Troubleshooting

New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Felix 3.0 can´t load filament
    by vsardenberg »
    1 Replies
    571 Views
    Last post by vyndalin
  • Clicking stepping motor (PLA motor)
    by DennisGielen »
    0 Replies
    721 Views
    Last post by DennisGielen
  • Noisy temps, melted PEEKs, firmware 0.92 & heater decouples
    by kerog »
    5 Replies
    934 Views
    Last post by frankjoke
  • something wrong with extrusion ... HELP
    by jefstaes »
    3 Replies
    951 Views
    Last post by JTa
  • Gequitsche und gedudle
    by pen »
    0 Replies
    780 Views
    Last post by pen
  • Extruder 10 dergrees to cold
    by Deluka »
    5 Replies
    716 Views
    Last post by Deluka
  • Print Shifting in Y-axis Direction
    by hex »
    1 Replies
    650 Views
    Last post by satoer
  • extruders dont give filament
    by thierry »
    1 Replies
    647 Views
    Last post by hvdd
  • extruder broke in two
    by neep »
    4 Replies
    720 Views
    Last post by JohnK1
  • Rewiring top fan from 5v to 12v
    by Hugues »
    8 Replies
    2170 Views
    Last post by Dreide
  • No smooth surface
    by Deluka »
    12 Replies
    1952 Views
    Last post by alanh
  • extruder motor noisy
    by iddconcept »
    2 Replies
    649 Views
    Last post by satoer
  • Motor feeding pla into extruder clicking 10 mins after start
    by strongboynyc »
    2 Replies
    1045 Views
    Last post by satoer
  • Waves
    by Mayhem »
    24 Replies
    3564 Views
    Last post by Deluka
  • Prints are shifting-- HELP!! :(
    by strongboynyc »
    5 Replies
    728 Views
    Last post by satoer
  • All temps fine then turn to def
    by andyegan »
    0 Replies
    750 Views
    Last post by andyegan
  • All prints just stop! :(
    by andyegan »
    8 Replies
    868 Views
    Last post by agentmulder
  • Brand new table bent out of the box
    by Tomas »
    2 Replies
    644 Views
    Last post by agentmulder
  • My bed temperature does not go above 90°
    by frankjoke »
    19 Replies
    3849 Views
    Last post by frankjoke
  • Hotend jams - not blocked
    by Genaforge »
    65 Replies
    10042 Views
    Last post by Eli-Audio
  • First Print - Filament feed trouble
    by faji911 »
    5 Replies
    2218 Views
    Last post by weri32
  • printer rebooting after usb cable is connected
    by vinteg »
    6 Replies
    1370 Views
    Last post by vinteg
  • Print Bed heat problem
    by Mikeee »
    4 Replies
    878 Views
    Last post by Mikeee
  • Extruder motor not reacting
    by Peach3D »
    3 Replies
    681 Views
    Last post by satoer
  • X Axis Jitter
    by snfx »
    4 Replies
    1154 Views
    Last post by satoer
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum