Assembly

Help eachother out with assembly problems.
New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Final step: Extruders won't extrude
    by kerog »
    7 Replies
    1311 Views
    Last post by kerog
  • Aligning the two hot ends
    by kerog »
    2 Replies
    784 Views
    Last post by Hugues
  • TCST2103 and TCST2300
    by pshz11 »
    0 Replies
    728 Views
    Last post by pshz11
  • mounting Z-axle rail - step 15
    by Pieter »
    4 Replies
    752 Views
    Last post by Pieter
  • Extruder and Sensor mount issues
    by kerog »
    1 Replies
    518 Views
    Last post by seaton
  • please help me in step 51 and further..
    by artohautala »
    3 Replies
    758 Views
    Last post by Hugues
  • V3.0 Spool Holder Bearing Part#
    by seaton »
    8 Replies
    1371 Views
    Last post by Renevanderknaap
  • y-stage bracket
    by SlaveInabox »
    7 Replies
    2288 Views
    Last post by titchy
  • Assembling felix 3.0 missing parts
    by ibkanat »
    13 Replies
    2395 Views
    Last post by Legion 2.3
  • Felix 3.0 kit - Kapton tape replaced with Kapton sheet?
    by mairas »
    7 Replies
    1704 Views
    Last post by mairas
  • Wrong spindle
    by reyntjensm »
    0 Replies
    566 Views
    Last post by reyntjensm
  • Noticed a minor error in the 3.0 assembly manual
    by andrewsi »
    2 Replies
    1057 Views
    Last post by andrewsi
  • Felix 3.0: leftover parts
    by Rauno »
    2 Replies
    776 Views
    Last post by Rauno
  • Issues with the printable Extruder_cover_single_extruder_V2
    by andrewsi »
    2 Replies
    625 Views
    Last post by andrewsi
  • v3 Filament cleaner & other bits?
    by DocMooney »
    2 Replies
    866 Views
    Last post by Bitpower
  • Felix 3.0 - Spindle alignement
    by Lonos »
    4 Replies
    1447 Views
    Last post by andrewsi
  • Wrong Linear Bearings for the Felix 3
    by 3dprinter-au »
    2 Replies
    1131 Views
    Last post by 3dprinter-au
  • mounting the display unit
    by rmerrick »
    7 Replies
    1139 Views
    Last post by rmerrick
  • Z-axis, opto sensor, need help pls
    by AnSu3d »
    4 Replies
    1063 Views
    Last post by AnSu3d
  • Replacement Hot End Installation
    by btron »
    1 Replies
    624 Views
    Last post by satoer
  • Switching Vanes/Opto-Sensor
    by evanr »
    8 Replies
    1786 Views
    Last post by rmerrick
  • Opto sensor issue??
    by faji911 »
    6 Replies
    1903 Views
    Last post by rmerrick
  • Foil Heater issue
    by faji911 »
    2 Replies
    700 Views
    Last post by faji911
  • Wiring Felix 2.0 - do all wires fit into the beam?
    by Jampac »
    2 Replies
    1038 Views
    Last post by seaton
  • Faulty Hardware or Faulty Software, what's your guess?
    by Foxi-5 »
    3 Replies
    939 Views
    Last post by Foxi-5
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum