repetier host no wire path with Skeinforge

Discussions about firmware/slicing software, tweaks and settings
Post Reply
kerstens
Posts: 10
Joined: Tue Oct 16, 2012 4:23 pm

repetier host no wire path with Skeinforge

Post by kerstens »

Hello all,

I have a question about repetier host with skeinforge slicer. i am using the newest version of repetier host (Repetier-Host Windows 0.82b).
When i slice the part with Skeinforge i do not see a wire path in the visualization view of repetier host.
When i slice the part with Slic3r it will show me the wire path and the movement path. Can anybody help me to solve this problem?

thank you!

Kerstens

concar
Posts: 16
Joined: Thu Oct 25, 2012 8:50 pm

Post by concar »

I had the same problem. So i ask guillaume. He post me the following pdf
Sfact_Window7.pdf
Sfact Setup Window
(69.95 KiB) Downloaded 66 times
I liked the wrong craft.py

Now it works perfect.

Regards

kerstens
Posts: 10
Joined: Tue Oct 16, 2012 4:23 pm

Post by kerstens »

Thank you for the reply, but still not ok, see the attachment for my settings. I made some progress, before I did not know there was a difference between Skeinforge and SFACT :oops: . So I downloaded the latest version of SFACT from the following page https://github.com/ahmetcemturan/SFACT

I setup the SFACT settings as I show in my screenshot. The problem is now when I use the profiles from Guillaume to slice a part I do not see the wire patch in Repetier host, but when I use the default profile from SACT I can see the wire path.

What I also notice in repetier host is when I select the profile in the drop down menu that profile is not used in repetier host for slicing. I need to select the profile I want to use through the SFACT configure page instead of the drop down menu.

Is this problem related?

thank you.
Attachments
Capture.PNG

Post Reply